Skulpturell betong.

Det finns många recept för skulpturell betong, men jag har utvecklat min egen recept för att förbereda en betongblandning och har haft framgångsrikt arbete med det i 15 år.

Min förberedda skulpturella betong är mycket plastisk och bekväm för manuell applicering.

Det kan arbetas med som plastilin.

Dess styrka är inte sämre än strukturell betong, men det har den unika förmågan att inte spricka, utan att tryckas in i sig själv när det slås.

Detta är den perfekta lösningen om du vill täcka vilken som helst yta med betong och ge den texturen, som sten eller trä - allt beror på din fantasi.

Tack vare förstärkningen av en metalltrådmatta och basaltmikrofiber blir skulpturell betong monolitisk och mycket hållbar över hela ytan.

Allt arbete kan göras både i studion och direkt på plats.

Den kan målas i vilken färg som helst och, om önskas, målas om senare.

Om det behövs kan det lätt och billigt repareras.

Det kommer inte att krasa eller lossna i bitar som kakel eller sten, det är monolitiskt.

Det är miljövänligt och samtidigt är det inte rädd för några väderförhållanden.

Med hjälp av det kan jag genomföra ett projekt av vilken komplexitet som helst mycket billigare och mer pålitligt än med natursten!

Om jag behöver en sten för mina idéer, gör jag det själv!

Jag ger 10 års garanti på mitt arbete med användning av skulpturell betong.

Material som jag gillar att arbeta med.
Sedan början av det här nya millenniet har A1 (Akryl En) material framgångsrikt tillämpats världen över i olika Klädnadprodukter och tillämpningar.

Förutom de välkända fördelarna med kompositer (formfrihet, lättvikt och starkt), har A1 en överlägsen brandmotstånd och frånvaron av rökgenerering vid brand.

Komponenterna är en pulvrig komponent som baseras på kalciumsulfat (CaSO4) och en akrylatbaserad vätska. Efter att ha blandat dessa komponenter kan harpan bearbetas för att göra produkter.
Resinet är vattenbaserat och genererar inte utsläpp av lösningsmedel (flyktiga organiska lösningsmedel). Ytterligare fyllnadsmedel (t.ex. sand) kan också läggas till blandningen.

Särskilt i kombination med en fiberarmering av glas kan tunna produkter göras med en komplex form och med låg vikt.

På grund av den korta härdningstiden är korta produktionstider möjliga. Detta möjliggör en effektiv produktionsprocess.
Acrylic One är ett revolutionerande nytt material för konstnärer,
från Active Composite Technology, baserat i Nederländerna.
Material som jag gillar att arbeta med.

MIKROCEMENT FESTFLOOR

Microcement har nyligen blivit mycket populärt material för heminredning. Detta beror på flera skäl: först kombinerar microcement båda användbara egenskaper för hemmet - hållbarhet och lätt skötsel. För det andra har microcement obegränsade möjligheter för design och inredning - kan användas både för att göra golv, väggar, tak och för att göra dekorativa element. I allmänhet är microcement ett utmärkt material för användning i inredningen.
I allmänhet är microcement ett utmärkt material för inredning som erbjuder många fördelar.
Det är hållbart, lätt att rengöra och har oändliga möjligheter för design och inredning.
Om du vill skapa en unik design för ditt hem kommer microcement att vara det perfekta valet.
Det har många fördelar:
1. Hållbarhet. Microcement kan bibehålla en attraktiv utseende under lång tid, det påverkas inte av fuktighet och mikroorganismer.
2. Utförandekvalitet. Eftersom microcement kan göras i olika former och storlekar, kan det användas för att skapa ett originellt design som skiljer sig från mängden.
3. Lätt att ta hand om. Microcement är ganska lätt att rengöra från damm och smuts, vilket gör det till ett perfekt material för heminredning.
Material som jag gillar att arbeta med.